anmeldelse - inthecage

Anmeldelse

Therese Birkelund Ulvos verk «In the Cage» fra 13 Ways to Tame a Beast er helt i den andre enden av skalaen – lavmælt og utforskende. Lydbildet er transparent, med mange ulike og kontrasterende lyder som spilles samtidig, men fremstår adskilte. Ulvo eksperimenterer med klangfarger, med porøse strykere, kompakte messinglyder og raslende slagverk. Likevel har musikken en slags retning, den er stadig på vei et sted, og lange toner og jevne støt skaper en underliggende forventing om at noe kommer til å skje. Men det gjør det aldri, og på den måten blir denne uavklarte tilstanden permanent, og sørger for en sitrende, høyspent lytteropplevelse.

http://www.scenekunst.no/sak/gjennomkuratert-bursdagsfeiring/?fbclid=IwAR1ATXOj8_84Srm-Kp0EsISXXNP_5_a45b8WUfyaZ29navKPwngQJfi2GwU