globaloslomusic - podcast

Kunstnere møter kunstnere

Hva skjer når kunstnere som ikke kjenner hverandre møtes for første gang? Hvilke spørsmål stilles, hvordan går samtalen, blir det noe improvisasjon på instrumenter?

I podkastserien «Kunstnere møter kunstnere» inviterer vi musikere, komponister og scenekunstnere med vidt forskjellig bakgrunn, parvis til å utveksle om egen oppvekst, utdanning, kunstneriske profiler og uttrykk, arbeidsmetoder og karrierer. Vi ønsker gjennom dette å la de inviterte få innsikt i andre kunstnerskap de kjenner lite til, eller overhode ikke. Samtidig er serien ment å invitere lytterne til et nærmøte med fremragende skapende og utøvende kunstnere med røtter i kulturer fra hele verden.

THERESE BIRKELUND ULVO – KOUAME SEREBA

Om noe kan sies å være felles for våre to gjester i denne episoden så er det at de begge innehar en sentral rolle på den norske musikkscenen og med arbeid som strekker seg langt utover landets grenser. Den ene tråkket imidlertid sine barnesko i Abidjan, den andre i Bergen. Mellom Elfenbenskysten og Norge er det kanskje stor avstand: hva har så skjedd underveis i livene deres og hva har de til felles som fører dem sammen til en samtale i dag?

Hør den femte utgaven av «Kunstnere møter kunstnere». Lansering 28. oktober kl. 12’00 via vår publiseringstjeneste Global Sonics på Itunes, eller via globaloslomusic.podbean.com
Samtalene ledes av journalist Hilde Ljøen.